Traktör sätter guldkant dina festligheter och gör det lätt och smidigt att ha kalas. Vi är specialister på företagscatering och tar hand om allt på hemmaplan.

Bufféfat

Våra Bufféfat passar såväl till arbetslunchen eller kvällen när tid eller ork inte räcker till. Våra Delikatessfat varieras efter säsong och har smak från hela världen.

Mingelbufféer

Att servera en uppskattad mingelbuffé är både trevligt och okomplicerat när man bara vill umgås. Vi levererar på fat och hjälper till med uppdukningen om du så önskar.

Middagsbufféer

Beställ catering av en varierad Middagsbuffé. Der är ett trevligt alternativ till sittande middag när man vill hinna umgås med alla.

Temabuffé

Våra menyer anpassas till säsongen och gör det lätt att bjuda vännerna på kalas, studenten eller grillkvällen.  Våra menyer ger mersmak…

Middagscatering

Det är lätt att bjuda på middag med Traktören. Vi levererar maten och kan även ha kock på plats för att underlätta när det är många gäster.

Catering till bröllop

Traktör Mikael Sande har, genom åren, skapat och serverat många goda och varierade menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar bröllopscatering i Göteborg med omnejd…

Mötescatering

Vi ordnar det goda mötet. Traktör levererar mat till kontoret eller mötesplatsen. Vi gör det lätt att servera en lunch ”on-the-go”. Välj mellan matiga Sallader, praktiska Shakes, goda Pajer och Picknickkorgar.