Välkommen till Traktör på Viktor Rydbergsgatan 46 i Johanneberg mitt i centrala Göteborg. För att ta hand om varandra och undvika trängsel så är det take-away som gäller en tid framåt. Välkommen att hämta din matlåda med vår goda lunch eller vår läckra fredagslyx. Självklart går det alltid att beställa catering av mat med leverans till hemmet eller företaget. Vi ses!

Dagens lunch

För att ta hand om varandra och undvika trängsel så är det take-away som gäller en tid framåt. Hämta din matlåda med vår goda lunch vardagar kl 11-15.

95 kr inkl sallad & bröd

Fredagslyx

Njut av Traktörs exklusiva trerätters-meny inför helgen. Beställ senast torsdagar klockan 16 för avhämtning eller utkörning på fredagen.

365 kr/person

Catering

Sätter guldkant på festen och gör det lätt att ha kalas. Vårt sätt att jobba med catering gör det lätt att servera lite finare mat när du bjuder in vänner eller kolleger och vill slippa alla bekymmer.

Att vara Traktör

(eller Traiteur, som det heter i Frankrike där jag är född) är att vara erkänt skicklig inom matlagningskonsten och det har alltid varit min ambition att presentera och servera mat som tilltalar alla sinnen.

Min matlagning bygger på äkta känsla för smak och verklig omsorg om hur olika smaker fungerar ihop. Jag tror på det som är äkta och genuint. Min matfilosofi är egentligen ganska enkel: det gäller att trivas i köket och att ha respekt för råvarorna om resultatet skall smaka bra.

Jag har jobbat nästan 40 år i branschen, och tycker fortfarande att det är lika kul. Jag är nyfiken och kommer förmodligen inte att sluta utvecklas som köksman på många år. Mat är ett trevligt sätt att umgås och då skall maten vara lagad med kärlek och en dos fantasi.

~ Mikael Sande