Special beställningar för möten på Göteborgs Universitet (Ramavtalet för Finare Catering)

Vägledning för beställare
Vi finns sedan 2011 med på listan över godkända leverantörer av finare catering till Göteborgs Universitet.

Vi har levererat luncher, (mingel) bufféer, middagar och julmat till Universitetet sedan i augusti 2011 och bidrar gärna till riktigt goda möten på de olika institutionerna.

Kontakta oss gärna i god tid, med en förfrågan, som kan göras per telefon (tel 0709-851484 eller 031-203340) eller via mail till info@gbgtraktoren.se

Vi återkopplar snabbt via mail med Menyförslag och Offert eller Orderbekräftelse. Vi ställer då vanligtvis även ett antal kontrollfrågor för att säkerställa att vi har koll på alla detaljer och inte missar något.

Vi är flexibla och ställer gärna upp med idéer och (meny)förslag, anpassade till era önskemål. Så tveka inte att komma med frågor och/eller funderingar. Botanisera gärna bland våra ordinarie cateringmenyer för inspiration.

~ Mikael Sande

Menyförslag & Priser. Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost. Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Glas & Porslin. Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport. Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal. Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt. Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 4 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Lunchrätter GU

Välj bland våra nya lunchmenyer. Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register…

Middagsmenyer GU

Vi lagar middagar till både stora och små sällskap. Vi är gärna på plats för att lägga sista handen vid maten.

Mingelmat GU

Möten med mingelmat uppskattas av alla och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet