Möten med mingelmat uppskattas av alla och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet.
Catering Göteborgs Universitet menyförslag mingel. Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan när du planerar för catering av mingelmat.
Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor!
Värt att veta
Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.
Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.
Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och har cateringtillstånd för servering av alkohol till slutet sällskap hos berörd myndighet.
Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista
Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.
Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang
Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 4 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.
Menykombination 3 rätter utav 9 möjliga: 155 kr/person exkl moms inkl transport
Menykombination 5 rätter utav 9 möjliga: 225 kr/person exkl moms inkl transport
Menykombination snittar: 45 kr/person exkl moms inkl transport
Minst 6 portioner per sort
Cateringmeny för mingel
Mingelkombination
VÄSTERBOTTEN KRINGLA
toppad med svensk löjrom samt en klick med glaserad rödlök
BRIOCHE
Det väldoftande franska brödet fyllt med ankpaté samt en egengjord fikon- & äppelmarmelad
NORIMAKI
Det vita riset fyllt med lättsaltad gurka och morot, wasabi samt picklad ingefära, inrullat i sjögräs
GREKISK MINIPAJ
på fetaost & oliver toppad med solmogna marinerade tomater och gräslök
SILLASNAPSEN
Traktörens brännvinssill serverad i ett snapsglas med välsmakande lök, cheddarstick, nymalen svartpeppar och ett knäcke- bräck
CHÈVRE- CHEESECAKE
på svensk getost & honung, toppas med rosmarinrostade strimlor på färska rödbetor vilande på en botten av ekologisk bakad kavring
ROSTADE ÖRTCRÊPES
fyllda med grön sparris, bakade med italiensk olivolja samt nyriven parmesanost och krisp av Parmaskinka.
SPETSAD CITRONKYCKLING
det ekologiska kycklingbröstet med grillad färsk citron samt confittomater och rostad vitlök
CHÈVRE ” LOLLIPOP”
krämig ostboll rullad i honungsrostade solros- & pumpakärnor
ÖRTBAKAD KRONÄRTSKOCKA
fylld med tapenad piquante samt en semibakad cocktailtomat
Snittar
EN SNITT FRÅN SKAGEN
med röra smaksatt med färskost med räkor, kräftor, kallrökt lax och nyhackad rödlök toppad med stenbitsrom
BLINI & LÖJROM
En klick välsmakande löjrom från Kalix i sällskap med smetana och nyhackad rödlök på en blini ”plätt”
DANSKEN
Det grova danska brödet i sällskap med en bit svensk löksill och en pepparrotskräm från Fjärås omfamnad av en något berusad klick laxrom från Finland
ROSTBIFF
i tunna skivor på mörkt tyskt bröd med remoulad på danskt vis toppad med rostad lök och picklad rödlök
SIVANS KNÄCKE
en vällagrad cheddarost från Skaraslätten med Lenas hembakade knäckebröd samt en marmelad från Töllås Fårgård på Orust
BRUSCHETTA
på solmogna tomater från ekologiska odlare, hackad schalottenlök, ekologisk olivolja från Ligurien samt ett nystekt bröd från vår svenska bagare toppad med färska basilikablad.